اخبار شهر و شهرستان آرشیو اخبار
ایرنا 1400/02/11
مرمت برج و باروی تاریخی شاهرود آغاز شد
شاهرود - ایرنا - رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود گفت: مرمت و سامان‌دهی برج و باروی تاریخی این شهر با هدف حفظ آثار باستانی در استان سمنان آغاز شد.
 ١٩:٥٩ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
تابناک 1400/01/05
شکوفه‌های بهاری در شاهرود
باز شدن شکوفه‌های بهاری در اولین ماه بهار بی‌توجه به بحران کرونا بر شاخه‌های درختان شهرستان شاهرود سبز می‌شوند تا به ما بگویند که بهار توقف ناپذیر است.شکوفه دهی درختان همزمان با بهار طبیعت جلوه‌های زیبایی را در مناطق مختلف شهرستان شاهرود ایجاد کرده است.
 ١٩:١٧ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
خبر گزاری صدا و سیما 1400/01/26
جولان کرونا در شهر؛ آمارهای صعودی شناسایی ها در شاهرود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود: در 24 ساعت گذشته 290 نفر با علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراجعه کردند
 ١٩:١٦ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
ایرنا 1400/01/08
۴۲۰۰ گردشگر نوروزی در شاهرود اقامت کردند
شاهرود- ایرنا- رییس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شاهرود با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی چهار هزار و ۲۰۰ گردشگر در این شهرستان اقامت کردند، گفت: بیش از ۶۰ درصد اقامت گردشگران در شرق استان انجام شد.
 ١٩:١٤ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
مهر 1400/01/25
مهمترین مشکلات توسعه در شاهرود/ ظرفیت‌های مغفول فراوان هستند
شاهرود- شهرستان شاهرود با دارا بودن ظرفیت‌های عظیم معدنی، گردشگری، کشاورزی و حمل و نقل هنوز آنچنان که باید و شاید نتوانسته به توسعه اقتصادی مبتنی بر داشته‌های خود برسد.
 ١٩:١٢ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
ایسنا 1399/12/03
افزایش ۲ بـرابــری بودجه شهرداری شاهرود/ طلب ۳۷میلیاردی شهرداری شاهرود از ادارات
ایسنا/استاندار , شاهرود را از شهرهای مهم استان برشمرد و گفت: شهرداری و سایر دستگاه های اجرایی باید با افق نگاه بلند نسبت به تامین زیر ساخت ها در این شهرستان توجه کنند.‌
 ١٠:٥٤ - 1399/12/03 - نظرات : ٠متن کامل >>
باشگاه خبرنگاران جوان 1399/12/02
احداث مجموعه گردشگری با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در شاهرود در انتظار رفع موانع توسط مسئولین !
رییس میراث فرهنگی شاهرود گفت: یک مجموعه گردشگری درشاهرود با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد تومان درحال طی مراحل خاک برداری و محوطه سازی است
 ١٠:٥١ - 1399/12/03 - نظرات : ٠متن کامل >>
ایرنا 1399/11/29
تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فرودگاه سمنان موافقت شد
سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های ناوبری هوایی گفت: رئیس‌جمهوری به منظور تکمیل طرح‌های عمرانی فرودگاه سمنان با درخواست ۳۰۰ میلیارد ریالی وزیر راه و شهر سازی موافقت کرد.
 ١٦:٣٥ - 1399/11/30 - نظرات : ٥متن کامل >>
مهر 1399/11/30
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود: ۴۰۰ هزار اصله نهال برای درختکاری در استان آماده توزیع است
شاهرود- رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه ۴۰۰ هزار اصله نهال برای درختکاری در استان آماده توزیع است، گفت: این نهال‌ها به‌صورت سوزنی و پهن‌برگ و سازگار با اقلیم استان هستند.
 ١٦:٣٤ - 1399/11/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
مهر 1399/11/30
رئیس سازمان تأمین اجتماعی شاهرود: ۶۳ درصد جمعیت شاهرود تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند
شاهرود- رئیس سازمان تأمین اجتماعی شاهرود از تحت پوشش بودن ۱۲۰ هزار نفر معادل ۶۳ درصد جمعیت شهرستان خبر داد و گفت: با حذف دفترچه، ۹ هزار مراجعه افراد در شرایط کرونا به این مرکز کاسته می‌شود.
 ١٦:٣٢ - 1399/11/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
آگهی آرشیو
امور فرهنگی
نظم نوین جهانی
ترجمه مير محمود نبوي
 ٠٣:٥٤ - 1388/10/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
آگهي تبليغاتي
 
همشهری عزیز ، آیا میدانید با ارسال ایمیل به آدرس info@shahroodiha.ir و درخواست اشتراک اخبار شاهرود ، بسادگی میتوانید در اسرع وقت از اخبار شهرمان آگاه شوید . لطفا به صفحه تماس با ما مراجعه فرمائید !
اخبار > علوم پزشکی شاهرود و ۷ خان پیش‌رو/دانشکده دندانپزشکی در دست پیگیری


  چاپ        ارسال به دوست

مهر 1397/12/08

علوم پزشکی شاهرود و ۷ خان پیش‌رو/دانشکده دندانپزشکی در دست پیگیری

علوم پزشکی شاهرود و ۷ خان پیش‌رو/دانشکده دندانپزشکی در دست پیگیری

شاهرود- ایجاد دانشکده دندان‌پزشکی شاهرود یکی از مطالبات قدیمی مردم است، دانشکده‌ای که مردم و خیران متعهد بر تامین زیرساخت‌های آن شده‌اند و قرار است مجوز آن از سوی وزارت بهداشت نهایی شود.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: امروزه شهرستان شاهرود و میامی یا به‌عبارت‌دیگر شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در راستای زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی وضعیت نسبتاً خوبی را دارد اما هنوز در زمینهٔ زیرساخت‌های تحصیلی و دانشگاهی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جای کار بسیاری وجود دارد و در این زمینه امّا یکی از مطالبات این حوزه دانشکده دندان‌پزشکی است.

ایجاد دانشکده دندان‌پزشکی طی سه مقطع در شهرستان شاهرود مطرح شده که هر بار این امر به طور ۱۰۰ درصدی به نتیجه نرسیده است اما در آخرین بار و در سال ۹۵ پیش از سفر قاضی‌زاده هاشمی وزیر سابق بهداشت کابینه یازدهم و دوازدهم تفاهم‌نامه‌ای بین خیران سلامت و رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی برای تأمین زمین و ساختمان دانشکده دندانپزشکی، امید را در بین مردم شاهرود برای این زیرساخت مهم زنده کرد.

از سوی دیگر تکمیل ظرفیت‌های دانشگاهی یکی از راه‌های ارتقای خدمات تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود که دارای رشته‌های بسیار خوب و کاربردی است، محسوب می‌شود رشته‌هایی که امروز برای مثال در کارشناسی ارشد بافت انسانی دانشجو می‌پذیرند و در زمره دانشگاه‌های ممتاز کشور نیز قرار دارد.

از سوی دیگر اما الزامات ایجاد یک دانشگاه اصلاً راحت نیست و سه ارگان شامل وزارت بهداشت، وزارت علوم و همچنین دندانپزشکی کشور باید مجوزهای لازم را در کنار نظارت قطب دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه که درباره شاهرود این قطب، دانشگاه علوم پزشکی مازندران محسوب می‌شود، اخذ کرد که خود هفت‌خوانی بسیار پیچیده است، در سال‌های اخیر اما پیگیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و حسینی شاهرودی نماینده این شهرستان در مجلس توانسته شاهرود را به تحقق این رؤیا نزدیک‌تر سازد.

برای بررسی آخرین وضعیت دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، مشکلات مالی این دانشگاه و همچنین معوقات پرستاران در شهرستان‌های شاهرود و میامی و همچنین سبک زندگی سالم با رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به گفتگو نشستیم:

*درباره تعیین تکلیف وضعیت دانشکده دندان‌پزشکی شاهرود بگویید، آیا این امر بالاخره محقق می‌شود؟

در سال ۹۵ وزیر بهداشت وقت برای ایجاد دانشکده دندان‌پزشکی مشروط بر اینکه ساختمان توسط خیرین تجهیز و تکمیل شود قول مساعد دادند اما این امر در همان ابتدا رخ نداد لذا در همان موقع موافقت‌نامه‌ای بین خیران سلامت و رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مبنی برساخت و تجهیز دندان‌پزشکی توسط خیران مبادله شده بود که متعاقباً قاضی‌زاده هاشمی وزیر وقت بهداشت پی‌نویس کرد که به شکل یک واحد خودگردان و با روش پذیرش دانشجوی شهریه پرداز در دستور کار معاونت آموزشی وزارت قرار گیرد.

اما حقیقت امر این بود که دبیرخانه شورای تخصصی دندانپزشکی با این پیشنهاد موافقت نکرده و آن را کنار گذاشته بودند چراکه معتقد بودند اصلاً توسعه کمی در رشته دندان‌پزشکی ممنوع است لذا در سال گذشته مجدداً این امر با پیگیری حسینی شاهرودی نماینده شاهرود و میامی و در یک نشست مشترک با وزیر بهداشت و  معتمدان حوزه سلامت،  مجدداً وزیر همان دستور مؤکدی بر پیگیری امر صادر کرد.

پس از پیگیری‌های صورت گرفته معاون آموزش وزارت بهداشت متقاعد شد که این پروژه دوباره فعال و لذا دستور این امر به شورای تخصصی دندانپزشکی کشور ارجاع داده شد و این شورا به‌سختی پذیرفت و متقاعد شدند که این امر ابتدا در شورای کلان منطقه یک کشور(قطب آمایشی) بررسی شود که آنجا هم با تلاش‌های صورت گرفته از سوی ما و دکتر موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، این امر مورد موافقت قرار گرفت و آخرین تصمیم ارجاع مکاتبات از سوی شورای تخصصی وزارت به دانشگاه علوم پزشکی مازندران (مرکز دبیرخانه کلان منطقه آمایشی) برای ارزیابی تخصصی و میدانی است و به‌هرحال یک هفت‌خانی پیش روی ما قرار دارد لیکن تلاش‌ها کماکان استمرار دارد و نماینده شهرستان نیز قول مساعد وزیر جدید بهداشت را گرفته‌است.

*درباره عدم پرداخت پاداش و معقوقات پزشکان، پرستاران و بازنشستگان نیز توضیح دهید. بسیاری از پرستاران از این بابت شکایت دارند

این امر متأسفانه معضلی در کل کشور است و کسری بودجه دولت و عدم پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی تأمین اجتماعی و سایر سازمان‌های بیمه‌گر شرایط بحرانی ایجاد کرده است. حقیقت این است کسی که دفترچه بیمه در دست دارد انتظار دریافت خدمات درمانی بر اساس فرانشیز و تعرفه را دارد و ما وظیفه ارائه خدمات داریم اما آن‌سوی معادله هم بیمه‌گزاری است که ۱۲ تا ۱۴ ماه تأخیر در پرداختی‌های خود دارد و رقم‌های ریالی سنگینی را بدهکار هستند. لذا امروز ۹۰ میلیارد تومان فقط از این سازمان‌ها طلبکار هستیم که ۷۰ درصد آن فقط متعلق به تأمین اجتماعی است لذا دولت و وزارت رفاه طرف این امر هستند و باید این منابع را تأمین کنند.

این مسائل مالی حتی باعث استعفای وزیر پیشین شد و وزیر فعلی هم به‌صورت جدی درگیر این موضوع شده تا مشکل کمبود و کسری مطالبات رفع شود و لذا ما شرمنده پرسنل‌مان هستیم اما چندان کاری هم از ما ساخته نیست و باید با تمام توان رایزنی کنیم، در سبک مدیریتی ما همواره مهم‌ترین رسالت تأمین انگیزه و رغبت در نیروی انسانی محسوب می‌شود.

*مهم‌ترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از رسانه‌ها چیست؟

 مهم‌ترین انتظار ما ترویج سبک زندگی سالم و کاهش رفتارهای مخاطره‌آمیز و در کنار آن کمک به توسعه رفتارهای سالم بیشترین توقع از نشریات و رسانه‌ها است، امروز سالم زیستن را باید ترویج کرد و به این سؤالات پاسخ دهیم که چگونه ابتلای به بیماری کم می‌شود و چگونه می‌توان عوارض بیماری‌ها را کاهش داد؟ انتقال پیام‌های تندرستی به مردم تا جایی که هر فرد یک پیام‌آور سلامتی در جامعه باشد و امثال این موارد می‌تواند مهم‌ترین رسالت رسانه‌ها در توسعه تندرستی و کاهش ابتلای جامعه به بیماری‌ها باشد.

رسانه‌ها به‌خوبی می‌توانند در کنار عنصر خبر و اطلاع به فرهنگ‌سازی سلامت نیز کمک کنند به‌عنوان‌مثال خبرگزاری مهر در مقوله آموزش سلامت توانسته در سطح استان سمنان با تولید محتوای حوزه سلامت شامل شهر انسان‌محور و کمک به سبک زندگی سالم نقش‌آفرینی خوبی را داشته باشد و انتظار ما نیز همین نهادینه‌سازی سبک سالم زیستن و کاهش رفتارهای مخاطره‌آمیز است.

*درباره پروژه‌های کلان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بگویید

جلسات متعددی در تهران با وزارت بهداشت برگزارشده است بخشی از این جلسات و پیگیری‌ها در سفر رئیس‌جمهور و مصوبات آن متبلور شد که از آن جمله می‌توان به طرح توسعه بیمارستان امام حسین(ع) با تصویب اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی اشاره کرد. از سوی دیگر قول‌های قبلی مبنی بر مساعدت در تأمین تجهیزات پروژه‌های بزرگ امروزه با مشکلات اقتصادی و تغییر وزیر بهداشت و برخی معاونین و چالش‌های وزارت خانه مواجه شده.

اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) بزرگ‌ترین اورژانس شرق کشور و آماده بهره‌برداری است و فقط تجهیز آن باقی‌مانده و ما امیدواریم بتوانیم این طرح را در کنار پلی‌کلینیک تخصصی شاهرود در آینده نزدیک افتتاح کنیم و همچنان که اشاره کردم بحران کمبود بودجه دولت مانع تجهیز و بهره‌برداری شده است.

درباره توسعه بیمارستان میامی نیز باید گفت در سفر رئیس‌جمهور ۱۰میلیارد تومان برای این امر تصویب شد و دیگر پروژه‌ بزرگی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی مطرح است، پروژه‌های سایت دانشگاه شامل کتابخانه، سالن اجتماعات، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات است که سال گذشته به همت نماینده شاهرود و میامی برای آن‌ها ردیف اعتباری مصوب شد.

در بودجه امسال ۴.۵میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی دانشگاه پیش‌بینی شد که تاکنون دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از این میزان تخصیص‌یافته و در سفر رئیس‌جمهور نیز ۱۲ میلیارد تومان برای پروژه‌های مذکور تصویب شد.

درمجموع باید گفت ۲۰ میلیارد تومان بیمارستان امام حسین(ع) ۱۲ میلیارد تومان فضای آموزشی دانشگاه و ۱۰ میلیارد تومان برای توسعه بیمارستان امام رضا(ع) میامی از سفر رئیس جمهور به این دانشگاه اختصاص یافت.

*در نشستی با وزیر بهداشت پیگیر اختصاص آمبولانس بودید درباره آن توضیح دهید

در نشست با مسئولان وزارت بهداشت و رئیس سازمان اورژانس کشور پیگیر تأمین آمبولانس بودیم که تاکنون چهار دستگاه تخصیص یافته است البته باید گفت درگذشته نیز با پیگیری مسئولان وقت دانشگاه و نماینده مردم ۱۷ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس به دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اختصاص‌یافته بود که این چهار دستگاه نیز به آن‌ها افزوده شد. درباره اورژانس ریلی که در شاهرود نیز مطرح شد باید گفت این‌چنین طرح‌ها جنبه ملی دارند و در صورت تصویب در سطح ملی ما نیز می‌توانیم از این طرح برخوردار شویم.

*درباره اورژانس هوایی به‌مثابه یکی از مطالبات مردم توضیح دهید

یکی از قدیمی‌ترین و فعال‌ترین اورژانس‌های هوایی کشور در شاهرود وجود دارد و ما پیگیر بازسازی و تجهیز ناوگان هوایی این اورژانس هستیم لذا برای تأمین بالگرد ویژه امداد و نجات جدای از بحث هلال‌احمر، شرایط ما در شاهرود شرایط خوبی است اما در سطح کشور باید مقوله آمبولانس هوایی و بالگردهای تخصصی مورد توجه قرار گیرد.

اورژانس ۷۴ تخت خوابی شاهرود پنج هزار و ۳۰۰ مترمربع وسعت دارد و این در حالی است که غالباً اورژانس‌های موجود در سطح کشور زیر سه هزار مترمربع وسعت دارند و به همین دلیل معتقد هستیم که این بنا، بزرگ‌ترین اورژانس شرق کشور است و تا سالیان سال می‌تواند نیاز شاهرود و منطقه را پوشش دهد. علاوه بر ۷۴ تخت، بخش‌هایی مانند رادیولوژی، آزمایشگاه و ... را نیز در دل خود جای‌داده است یعنی به‌نوعی یک واحد مستقل است که همه امکانات تشخیصی و درمانی دارد.

چالش این طرح امروز تأمین تجهیزات است اگر به‌طور کامل این مجموعه بخواهد تجهیز شود، ۱۶میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد بود و تقریباً معادل همین میزان نیز در بخش عمرانی هزینه شده که پیگیری‌های ما برای تجهیز استمرار دارد.

*درباره بین‌المللی شدن دانشگاه علوم پزشکی شاهرود توضیح دهید

باید صادقانه گفت بین‌المللی‌سازی الزامات بسیار سنگینی دارد به‌نحوی‌که دانشگاه‌هایی مانند علوم پزشکی تهران و شیراز با قدمت بالای ۷۰ سال هنوز در اول راه بین‌المللی سازی هستند. حقیقت امر این است که باید برای بین‌المللی‌سازی تلاش کرد اما دانشگاه‌هایی می‌توانند به این سمت بروند که الزاماتی در راستای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است را داشته باشند، از جمله درصد بالای استاد تمام در بین اعضای هیئت علمی و یا درصد بالای دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد، پی اچ دی، دستیار تخصصی) می‌توان نام برد. البته با تلاش حسینی شاهرودی نماینده شاهرود و میامی همچنین تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی نیز برای همکاری‌های ملی و بین‌المللی امضا شده است.

*موضوع بین‌المللی شدن اما در سفر وزیر بهداشت مطرح شد این موضوع آیا الزام‌آور نبود؟

وزیر وقت بهداشت که در شاهرود این موضوع را مطرح کرد منظور رفتن به سمت الزامات بین‌المللی سازی بود چراکه باید از یک نقطه‌ای شروع کرد. اولین گام در راستای بین‌المللی سازی امسال برداشته‌شده است و یک موافق نامه برای تبادل فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی با یکی از دانشگاه‌های اندونزی امضا کردیم و تلاش داریم در طول دو سال آینده یک کنگره بین‌المللی نیز برگزار کنیم که موضوع آن احتمالاً گیاهان دارویی باشد. لذا این اقدامات در شاهرود آغازشده‌اند. دانشگاه همچنین مصوبات خوبی از هیئت امنای دانشگاه گرفته تا بتوانیم فعالیت‌های بین المللی را توسعه دهیم.

یکی از اقدامات خوب در این زمینه برنامه‌ریزی در برخی حوزه‌های آموزشی برای همکاری با یکی از دانشگاه‌های فرانسه است که به‌خصوص در حوزه طب سالمندی با توجه به اینکه میزان سالمندی ما از متوسط کشور بالاتر است می‌تواند این مراودات مفید واقع شود. امسال دعوت از یک استاد شاهرودی الاصل از دانشگاه‌های آمریکا برای برگزاری یک کارگاه تخصصی پژوهشی نیز یکی دیگر از اقدامات در همین راستا بود.

*در برخی رشته‌ها متأسفانه با کمبود متخصص مواجه هستیم دلیل این امر چیست؟

متأسفانه در برخی رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی پزشکان به فعالیت در بخش‌های دولتی و دانشگاهی و شهرهای کوچک کمتر رغبت نشان می‌دهند و بیشتر ترجیح می دهند که در بخش‌های خصوصی و در کلان شهرها فعالیت کنند. خوشبختانه اخیراً ۲۶ نفر متخصص و فوق تخصص جدید جذب کردیم که بخش عمده‌ای از نیازمندی‌ها درزمینهٔ نیروهای تخصصی رفع شد.

دانشگاه علوم پزشکی شاهرود واحد مستقل ملی است و در شهرستان شاهرود به‌وضوح این امر دیده می‌شود که هرکجا ما دارای واحد مستقل بودیم مانند دانشگاه صنعتی شاهرود یا دانشگاه علوم پزشکی خیلی خوب پیشرفت کردیم به‌ همین دلیل هم انتظارات مردم از ما به حق بالاست و این مطالبه‌گری خوبی است که از سوی مردم و رسانه‌ها مطرح می‌شود و انتظارشان از این دانشگاه، عملکرد ملی و بین‌المللی است.

*و درباره وضعیت بخش قلب بیمارستان امام حسین(ع) توضیح دهید

 این بخش قلب و عروق (آنژیوگرافی و جراحی قلب) ضمیمه بیمارستان امام حسین (ع) بوده و وسعت بسیار زیادی دارد که دارای دو اتاق عمل، آی سی یو، سی سی یو، اورژانس و ... است که خوشبختانه این بخش با مشارکت بخش خصوصی فعال‌ شده و به‌طور متوسط ماهانه از اعزام و ارجاع ۱۰۰ بیمار نیازمند به این خدمات تخصصی به خارج از شاهرود پیشگیری می‌کند.

*تعامل شما با بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) شاهرود چگونه است؟

ما تعامل و همکاری بسیار خوبی را با دانشگاه آزاد شاهرود داریم منتهی طبعا هم کمبود منابع و امکانات و هم سیاست‌های متفاوت وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد در کشور وجود دارد که گاهی محدودیت‌هایی را هم برای همکاری به دنبال دارد.

ما معتقد هستیم وجود بخش خصوصی در حوزه سلامت یک ظرفیت است که در کنار بخش دولتی هم یک رقابت سالم را ایجاد می‌کند و هم قدرت انتخاب مردم را بالا می‌برد و ما از این توسعه‌ دانشگاه آزاد شاهرود استقبال می‌کنیم و از سوی دیگر دانشگاه علوم پزشکی باید نقش نظارتی خود را نیز ایفا کند چراکه متولی سلامت جامعه است و در نتیجه باید پیگیری کنیم که توسعه خدمات درمانی دانشگاه آزاد منطبق بر استاندارها باشد.


١٤:٤٧ - 1397/12/08    /    شماره : ٧٥٩٤    /    تعداد نمایش : ٥٠٧


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1397/12/08 16:20
0
2
رشد و توسعه ی قابل قبول دستگاههایی نظیر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و دانشگاه صنعتی شاهرود که مستقل می باشند و زیر نظر سمنان‌نیستند ، گواه و سند گویایی است که شاهرود در دستگاههایی که زیر نظر سمنان است ، مشکل دارد و توسعه و رشد لازم را نداشته است . البته اگر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و صنعتی شاهرود زیر نظر سمنان بود ، قطعاً عقب نگه داشته می شد .عامدانه و با یک سیاست از پیش تعیین شده ، عقب نگه داشته می شود و این رویه تا زمان عدم استقلال کلیه ی دستگاهها دولتی شاهرود از سمنان و استقلال کامل تصمیم سازی و تصمیم گیری در شاهرود تداوم دارد . تشکیل استان شاهوار و استقرار همه ی ادارات کل در شاهرود حق مسلم شاهواریان بوده و هست و خواهد بود .
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




رویدادها
» ساعت و تاریخ » اوقات شرعی » وضعیت آب و هوا
پنج شنبه ١٣ ارديبهشت ١٤٠٣
weather.ir is down
صفحه اصلی|اخبار|درباره شاهرود|پيوندها|پیش بینی هوا|آلبوم ها|تماس با ما|درباره ما