طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با هدف نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در این طرح بازرسان بهداشت محیط تا 20 فروردین ماه 97 از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مانند رستوران ها، هتل ها و مهمانپذیرها واقع در شهرها، روستاها و بین راهی نظارت و بازرسی می کنند.
بینش افزود: بازرسان هر روز از ساعت هشت تا 20 کار بازرسی و نظارت و کنترل را انجام می دهند.
بینش گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف بهداشتی می توانند در هر ساعت از شبانه روز با سامانه 190 تماس بگیرند.
علیرضا شیخ زاده، مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم گفت: در این طرح 26 تیم عملیاتی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان شاهرود کار نظارت و بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی را انجام می دهند.
به گفته شیخ زاده، در طرح نوروزی امسال با توجه به احتمال تقلب و استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در پی گران شدن مواد غذایی نظارت و بازرسی بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید شده است.